Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista minuten

Obekvämt var nog ordet jag letade efter när vi kollade på varandra innan jag skulle borda tåget.

Du hade precis vänt dig om för att gå iväg efter att vi kysst varandra och jag ville för en stund säga någonting av stor betydelse, men det enda som kom ut ur min mun var "ha det så bra nu...

Det var väll en dum sista sak att säga. För du sade ingenting tillbaka.



Du bara vände dig om och gick.




Fri vers av Kolväsen
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-21 21:59



Bookmark and Share


  veritaserum
Enkel beskrivning av verkligheten. Ingen dramatik, inget krimskrams. Bara ett "så här var det..."
Och ändå rinner svärtan långsamt fram bakom orden; den sista meningen hugger till och säger allt. Sedan tomhet.
2011-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Kolväsen
Kolväsen