Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara för stunden

Den här gången gör vi ingenting
rör oss inte
fryser fast i våra skuggor
som råkor inför rovdjurets andedräkt

Den här gången slår vi fast
besluten vi motverkar
allt står still i förändringen
allt och allt

Den här gången försöker vi igen
bara för den här gången




Fri vers av Kolväsen
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-09 14:52



Bookmark and Share


  cilax VIP
skakanse sanning. Alltid bara för den här gången, skitbra
2012-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Kolväsen
Kolväsen