Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alkoholisten (inte menat till thorsten)



om thorsten flinck är trött
tror många han är sjuk
och om jag var vaken
skulle jag gett dig
allt det där jag aldrig ger dig
vi säger dra ner på alkoholen
gör allt det där andra
sluta droga hemma ensam
folket är ute i staden som pulserar
vi skulle kunna göra vad vi vill
men den nyfikna vanans makt
har byggt ett bo i oss
eller vad vet jag om dig
men du beter dig ibland som mig
låt tankarna gräva sig ut
dela ut dom som getingstick
det kanske svider i början
men man vänjer sig
trots allt kan vi få blommor att slå ut
det som är svårt
är att inte få dom att vissna
blir det så då är man
plötsligt både sjuk och trött igen




Fri vers av kaos_lyrik
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-22 10:33



Bookmark and Share


    sårosa
det kanske kunde vart längre och haft ett annat slut men å vad jag tycker om ditt sätt att skriva
2011-07-22

    Max Poisé
Sjukligt bra. Detta gillade jag hela vägen ned till flaskans botten!
2011-07-22
  > Nästa text
< Föregående

kaos_lyrik
kaos_lyrik