Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grunden

grunden
för dina pelare
är en ljudmatta
full med gitarrer
och sprucket glas

alla armar
har händer
som pekar
upp mot himmelen

det är taket
som dina pelare
håller upp




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-23 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson