Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du måste sluta

du måste sluta
spela basket
med den stora
handgranaten

det är en boll
som exploderar
om klockan klämtar

då imploderar
ditt universum
som solbelysning

då blir det kallt
och du får inte
spela basket
något mer




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-23 16:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Idrott är vansinne. Det har jag alltid sagt.
2011-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson