Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suger bort-blödande rost.


Skruvar isär,
bultar ihop.

Suger bort, blödande rost.

Lägger mig ner, sätter mig upp.
Drar ännu en repa, i skinande lack.

Bygger en värld, raserar på nytt.
Vi är av lego,
fast inte en lek.




Fri vers av Tina-sol
Läst 188 gånger
Publicerad 2011-07-23 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol