Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senryu - Tror jag? Liv - vackra kvinna, jag saknar dig min ängel!


Dipp - Senryu



I stadens ljud
gömmer sommaren ditt skratt
Jag saknar dig, Liv!





Bunden vers (Annat versmått) av Småstadsungman
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-24 19:08



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Härligt med lycklig kärlek!
2011-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Småstadsungman