Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till världens vackraste tjej - Liv


Liv - kort förälskelsedikt till världens vackraste tjej




Ditt hår flöt ut som guld
över min kudde inatt
och jag - jag levde i din nåd







Fri vers (Prosapoesi) av Småstadsungman
Läst 396 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-24 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Småstadsungman