Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonstund har guld i mun...

Molnen omringar solen
när den försöker komma fram

Fåglarna orkar inte kvittra
för en gångs skull

Regnet öser ner
som vanligt

Mitt dåliga morgonhumör
kommer som en reflex

Morgonstund har guld i mun...
...säger vissa




Fri vers av Ronja Siira
Läst 391 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-25 08:33



Bookmark and Share


  LassO
sant, det kan bero på sällskapet med ;)
2011-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Ronja Siira
Ronja Siira