Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

musik/blod vilken kombination!

kan du inte förstå?
jag behöver det för att Leva.
jag har fått nog.
jag ska...
Jag sa aldrig vad.
Så säg inte att jag ljuger.




Fri vers av babyvamp-emma
Läst 183 gånger
Publicerad 2011-07-25 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

babyvamp-emma
babyvamp-emma