Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyllnig.

jag vill kombinera My Chemical Romance och John Ajvide Lindqvist.
men jag är rädd för att världen skulle explodera.
så jag gjorde inte det.
det skulle bli Allt för Bra.
jag vet inte om världen klarar av det.
eller så är det Jag som Exploderar.
utav ren avundsjuka.
Av att något kan vara så bra.




Fri vers av babyvamp-emma
Läst 275 gånger
Publicerad 2011-07-25 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

babyvamp-emma
babyvamp-emma