Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad du & jag är

Jag var barnet inom mig med lyckan och glädjen
Allt är borta förutom leendet
Med ögon ser man endast det man vill se
Man ser människans skal
Individens falska sida
Människor är ynkliga varelser på denna jord
De tycks äga stället
Men utgör endast gränser och markeringar
själviska varelser är vad vi är...
Våran förmåga av lärdom & överlevnad
Gör oss till hjältar
SLUTA kisa med ögonen!
ÖPPNA dem istället
och....
Se alla vinklar, för bakom varje hörn
Kan du bli lurad....




Fri vers av zheiss
Läst 167 gånger
Publicerad 2011-07-26 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zheiss
zheiss