Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista tiden

Doktor, Doktor...!!
Mitt hjärta pumpar och slagen dunkar
Men allt verkar inte funka
Helvete,Himmel eller Gud vad ska jag tro?
Vill bara att mitt hjärta ska gro
Vad har jag för val?
Kan bara sitta och glo..
Allt är grått och suddigt
mitt framför mig är det en vägg, väldigt avlång
Men med endast en klocka ,den tickar
tick,tack,tick, tack
jag känner mina slag dunka ,med klockans tackt
Allt snurrar kring mig
minen slukas upp
snart blir jag nog en vägg
finns, men tom
Min värld har rusat bort och stannat
i detta ögonblick -
Anden i flaskan dig vill jag ha
Har bara en önskan kvar
Att kämpa mot tiden och smärtan tar mig nog ingen vart
för snart är min värld helt svart!
Som en blomma har jag levt och upplevt
Men tiden går och vattnet tar slut...
Snart har jag vissnat mot mitt slut...!
Min enda frågan kommer snart bli besvarad
Jag undrar vart jag kommer?




Fri vers av zheiss
Läst 162 gånger
Publicerad 2011-07-26 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zheiss
zheiss