Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntandes

Jag annonserar
efter dig som kan historien.

Katten jamar
utanför dörren som borde vara hemma
vilsen, utanför kanten till samhällets ramar.
ser den oroliga svansen
väntandes.

Golvbrädan
placerad under mig, jag men bara en del
nyss var det den som brann
men jag vaknade.

Jag tar fram min nyckel
tvekar
du måste lära mig att vara snäll.

Jag är ännu skamlös
oavsett vad jag gör
väntandes.

Talar obehindrat
ingen vet hur man gör
ingen kan medvetet döda mitt skratt
söker med blicken efter det väntade.

Aktiv som vanligt
i rörelse
men oavsett vad jag gör
väntandes.

Jag kommer alltid att retas
vill lära och bli lärd av dig
hur man leker med elden
aldrig någonsin
väntandes.




Fri vers av Ronja Helt
Läst 320 gånger
Publicerad 2011-07-26 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ronja Helt