Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovän lr Inte...

Min vänn sa du till mej en gång..

Sen sa du min bästa vänn..

Men vad kan man säga nu..

Ovän?

Hatad person.. inte vet jag men en sak vet jag det är att jag älskar dig å kommer alltid å göra!!




Fri vers av Luddbollen
Läst 354 gånger
Publicerad 2006-01-03 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Luddbollen
Luddbollen