Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såg du flickan?

Såg du flickan?

Flickan på stenbron med gråten i halsen.
Flickan som ville synas men inte lyckats.
Flickan som inte ville leva längre.

Såg du henne?

Såg du den tunna sköra flickan som satt där å grät.
Grät för att hon nästan mist en vän.

Såg du det?

Hon var lika blek som månen som lös på oss.
Denna lilla flicka var ensam hon satt och grät och såg oss? Nej
såg dem gå förbi för flickan var jag...

Jag var detta svaga maskrosbarn som satt där!




Fri vers av Luddbollen
Läst 328 gånger
Publicerad 2007-10-03 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Luddbollen
Luddbollen