Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är fyra år igen




Jag reser i tiden och jag är fyra år igen

Ser framtiden och livet som det blev

Jag storgråter, så mycket som jag inte

ville skulle hända, livet blev för hårt

Jag famnar mitt vuxna härjade jag

och jag blir åter hel.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-07-26 22:03



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
det
är

en godvacker
innebördsgest
2011-07-29

  Elwania
befriande tårar , upplever själv sorg utan anlening i "Nuet"
låter det bara vara tar emot och som du ger mig en kram
och det ger jag dig oxå
2011-07-27

    ej medlem längre
Känner som du fast!!!!
Jag håller om min fyraåring snarare än mitt "vuxna jag"
2011-07-27

  poetryGirl
känner som du
2011-07-26

    ej medlem längre
Positivt !
2011-07-26

    J. Herward
Alla gör vi någon gång den resan, tack för påminnelsen :)
2011-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP