Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rymdraketen

rymdraketen
är strömlinjeformad
och står startklar

det är dags
att återvända
till ditt ursprung

som sällskap
får du ta med
ditt förflutna
och din framtid

dina enbuskar

och alla sandstormar
som skakade
alla träden

alla löven
som virvlade
runt i blåsten

och

vinden
som porlar
runt bäcken
som vår




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-28 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson