Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi smeker tomheten

                                       


                                       Vi smeker varandras tomhet

med drömmar av kärlek

Själva livets källa

börjar flöda igen



Vår vänskaps oas blomstrar

och bär

glädjens frukter

 

Den kalla mörka stängda tomheten

öppnar sej

när vi älskar varandra

och sjunger med änglar








Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-29 13:28



Bookmark and Share


  Femme Fatale
jättefint !
2019-05-19

  Lena Själsöga Keijser
oasens skönhet
2011-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP