Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men det är inte alltid som vi förstår det.


Det är inte valen vi gör som är det viktiga.

Det är kvalen vi går igenom
som utvecklar oss
och för oss framåt.




Fri vers av Tina-sol
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-30 00:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Men alla val vi gör leder inte till kval, trots det utvecklas vi ständigt. :)
2011-07-30

  Anders Nordlander VIP
men ett val måste man ändå göra, trots alla kvalen!
2011-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol