Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trettio år och oskuld.


Att vara trettio år
och inte ha barn
är som att vara oskuld
när alla andra "har gjort det".

Man kan delta i diskussionen
men har ingen aning om vad det handlar om.




Fri vers av Tina-sol
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-30 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol