Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIGG !!

Ligg med mig
som natten lägger
sig
över asfalten

Låt din tyngd bli
min
lag

Ligg med mig
som om ingenting annat
vore
något av värde

/ köttet lever sina egna lagar
grillen är glödgande het/

Ligg med mig
och låt
rosorna
pierca din rygg

/ snart är vi blott
aska som vinden leker
med/




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-31 00:13



Bookmark and Share


    andanidublin
Gillar!
2011-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan