Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag visar dig den här dikten så betyder det att du är speciell.


Jag kan inte sluta prata i munnen på dig,
flikar in, avbryter, sammanfaller.
Du får mig att bubbla och dallra av energier,
vilket gör mig lite generad
eftersom jag inte kan stoppa min intensitet.

Det kan tänkas att du ser mig som galen,
att du blir matt i min närhet,
men i sanningens namn var det evigheter sedan
någon fick mig att skratta,
och jag minns inte när jag senast skrattat åt mig själv.

Det är roligt att hitta begravda skatter,
att bli påmind om dolda talanger.

Och jag ska inte vara rädd för att skrämma bort dig,
för om det händer
så hittade jag ändå mig själv.




Fri vers av Tina-sol
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-31 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol