Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi bestämde att varje steg skulle vara svårt.


Vi byggde en stege
och bestämde att varje pinne skulle vara svår.

Vi lösgjorde pinnarna
och använde de till tältpinnar
men tältet blev för litet för oss båda

Så vi byggde ut det till ett hus
som blev ett liv
som blev en världsbild
som blev vårt universum

Vi gick under en stege,
vi välte den,
vi slängde in pinnarna i en lägereld.




Fri vers av Tina-sol
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-31 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol