Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi badar i Gud






Mina kyssars glöd färgar din hud röd

Din ljuvliga röst knottrar min hud



Vi älskar bort varandras nöd

Åh min underbara brud



Vi skrattar åt all ondska och död

Vi badar i Gud.

 




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-31 13:44



Bookmark and Share


  Zelogath
Vet inte om man kan säga mer än AMEN!
2011-08-01

  Stjärnöga
Ååhh så underbart ljuvlig
den är
din poesi och kärlek :)
2011-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP