Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bringar

Finhackad inte nermald
glänsande
som bringar
svart avund

I sicksack
går ochså
betraktarnas
ögon

Oundvilkligt




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 178 gånger
Publicerad 2006-01-04 06:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan