Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såsom livet skulle kunna vara...



I drömmen:

Vi svävar

Kysser varandras själar

Kysser varandras jag

som är samma sak

Passion är ett för svagt ord

Extas

Lyckorus

Vi jublar på den Andra sidan

Så som livet skulle kunna vara...




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-31 21:42



Bookmark and Share


  Zelogath
Världen är som bäst i det skedet där man delar en lycka så stor med en annan människa
Och trots att två hjärnor tänker bättre än en, inte kunna sätta varken ord eller fingrar på
Den storhet man känner
Fint!
2011-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP