Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

får du verkligen tillbaka allt

får du verkligen tillbaka allt
när du klättrar upp
klättrar du ner

den blinda fläcken
stirrar dig i vitögat

transformeras till ett hav
som kräver att få bada
i en silversked

i din egen tid
i din egen civilisation

när du saknar allt




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-01 16:43



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Tredje strofen här; den gillar jag verkligen - havet som kräver att få bada i en silversked!
2011-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson