Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid bryggan

Jag tittar i vattnet
Mannen jag ser undrar vad jag gör här
Jag berättar att jag letar något jag tappat
Mannen jag ser säger att här finns ingenting
Jo, säger jag, vattnet sjuder av liv
Det är det jag vill ta med mig
Mannen säger att det blir svårt
Jag greppar händerna som en skopa
fyller det med vatten och dricker det
Plötsligt är spegelbilden borta
En inre frid växer inom mig när jag
sedan går tillbaka till de andra på partyt




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-01 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP