Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid lägerelden

Sitter vid platsen där lägerelden
ska ta fart
Det tidigare regnet som kom
är bortglömt för många
Den friska luften man känner direkt
efter ett regn ger energi
Det börjar mörkna
Elden tar vid
Fokuserar på elden
Det blir mörkt runt om
Märker inte att det är ett 15-tal kring elden
Elden sprakar
Liksom försöker att prata med mig
En flinga flyger iväg från brasan
som en glödande svala
Jag fångar den med handen men
det bränns inte
Jag vill att elden ska brinna länge
Det värmer
Det luktar gott
Någon spelar musik
Plötsligt säger någon till mig:
Finns det mygg här eller är du galen ?
Jag svarar med en motfråga:
Finns det fantasi här eller är du här för första gången ?




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 319 gånger
Publicerad 2011-08-01 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP