Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CHRÌSTABEL

Förväntan
Mot kärleken
Flera tusen mil upp i luften
Över en kontinent
Som en kondor in mot Peru
Mot kärleken
För kärleken
Nu och för alltid den äkta kärleken
Så långt borta men samtidigt så nära
Går av planet
Springer mot varandra
En puss och världen ligger framför oss
Kärleken styrde oss till varandra

© Christer Johansson 2011-08-01




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 241 gånger
Publicerad 2011-08-01 22:34



Bookmark and Share


    lory
oh så varm man biir i själen av ren kärlek...äskar den bara
2011-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP