Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT MED VATTNET

Det var spring
Det var skratt
Det var glass
Det var gråt
Det var sol
Det var den dagen jag blev ett med vattnet
Jag hade lärt mig simma på rygg




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-01 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP