Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VULKAN

Jag hoppar i vattnet men blir inte blöt
Jag går genom elden men känner ingenting
Jag gräver en grop men blir inte smutsig
Jag lägger mig på toppen av Misti och känner plötsligt allt




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-02 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP