Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är strånalde vacker, din gloria är mitt allt.


Du är vacker.

Mitt liv är strålande..........Mitt liv är strålande, min kärlek är ren Jag såg en ängel och det är jag säker på hon log mot mig på järnvägstationen...Hon var med en annan man men jag kommer inte att förlora dem för dom sover hela natten för jag har en plan... Du är vacker..Du är vacker.. Du är vacker och det är sant jag såg ditt andsikte på en trång plats..och jag vet inte vad jag ska göra........för jag kommer aldrig vara med dig..
Ja hon tog mitt hjärta när jag gick förbi hon kunde se från mitt andsikte att jag flög högt och jag tror inte att jag ser henne igen.. men vi delade ett ögonblick som kommer finnas kvar till slutet. du är vacker, du är vacker, du är vacker du är vacker och det är sant.. Jag såg ditt andsiktet på en på en trång plats och jag vet inte vad jag sak göra.. För jag kommer aldrig vara med dig..drarara lalla.... Du är vacker.. Du är vacker.. Du är vacker och det är sant.. Det måste vara en ängel med en leende på hennes andiskte. men hon tyckte nog att jag skulle vara med dig. men det är tid att inse fakta.. jag kommer aldrig vara med dig....\"




Övriga genrer av muffins
Läst 738 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-04 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

muffins
muffins