Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinnaren


Du kom, Du såg, Du segrade
Rövade bort mitt sanna jag.
Förlust från min sida
-tänkte du.
Jag är starkare nu än förut
tack vare dig.
Mitt Jag är renare nu än förr
Du är inte vinnaren
Det är jag.
Du är min seger
och jag din förlust.
Vem är den riktiga vinnaren?




Fri vers av mivi
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-02 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mivi
mivi