Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som väntar på regnet ....

Det sägs att en pessimist är "den som väntar på
regnet"

Vänd istället på det hela:

När regnet faller
Sjuder marken till liv
Träden slår i blom
Det blir lite mer syre i luften efter ett regnfall

Det måste vara en optimist som är "den som
väntar på regnet"

Men om det skulle vara vinter då ?

Ja, då är det bra schackväder !




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 213 gånger
Publicerad 2011-08-02 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP