Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför skulle jag hamna här?

Varför skulle jag hamna här
Nej, jag påstår inte att jag är kär

Du sträckte inte ens ut din hand
Ändå ville jag hålla den direkt

Mina öron har slutat lyssna
Mina ögon slutat se
Min mun har börjat tystna
Min kropp är utan rörelse

För febrilt går jag igenom varenda känslomässiga beröring som gör mig hel
Som kan tyda på att omgivningens alla ögon ser fel
Men tillslut blir jag tvungen att stirra tills jag inser
Att jag måste skrika till mina fjärilar att dom inte får lov att fladdra mer

Varför skulle jag hamna här
Nej, jag påstår inte att jag är kär

Men jag kan inte tränga undan hugget som värker i mig
När dom viskar om henne som betyder mer för dig
Jag kan se det i din blick och på ditt leende när du skrattar
Men du spelar vidare som om jag inte anar
Som om jag inte fattar

För du vet inte att jag egentligen vet vad du är för sort
En som snabbt vill vara nära och som snabbt vill springa bort
Ändå ler jag åt dina ord och låtsas som om jag inte vet
Fortsätter att försöka finna minsta lilla tecken som kanske kan visas diskret

Hur fel omgivningens alla ögon har
Hur rätt jag har

Att det faktiskt är mig du vill ha




Fri vers av Trist-Ann
Läst 382 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-03 02:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trist-Ann