Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag, igår, när jag föddes

Vad har jag att hämta här?
Vad har jag att vinna här?
Ingen vänskap har jag vunnit än
Ingen trygghet har jag hämtat än

Allt är bara båg och svek
Allt är bara låtsas och lek
Tankarna är kring sig själv nu
Tankarna är kring sin egen lycka nu

Varför har jag tystat mig?
Varför har jag hyschat mig?
När blev svaghet synonym för vänlighet?
När blev vänlighet synonym för svaghet?

Idag, igår, när jag föddes.




Bunden vers (Rim) av Trist-Ann
Läst 148 gånger
Publicerad 2012-09-17 18:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det bor typ 9 miljarder i vårt solsystem, så det är svårt att hinna med att tänka utanför sig själv.
2012-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Trist-Ann