Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TACK Annika!




Jag vill berätta en liten historia

om en kvinna jag en gång kände

Hennes orgasmskrik gör mej 

fortfarande lycklig

Hon var en Gudinna,

hon räddade mitt liv 

gång på gång

Hon var strålande 

som solen och jag 

tillbad henne

och sjönk i hennes

ljuvliga famn

Hon var min "Demian" (Hesse)

Mina bästa dagar och stunder

var tillsammans med henne

i sängen och ute i skogen

Fastän vi nu är skiljda åt

så kommer vår djupa kärlek

alltid att överleva

Vi låg i varandras famn

och grät ut vår smärta och sorg

och vi var de lyckligaste

varelserna på jorden

TACK Annika!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-03 20:01



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Härliga minnen :)
2011-08-03

    ej medlem längre
Bra !
2011-08-03

  aol
verkligen starkt berörnde
2011-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP