Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Angående IDIOTER på poeter.se




Låt dom inte komma åt dej

Bry dej inte överhuvudtaget

Dom är fast i sin sjukdom

Reagera inte ens, för det

är det dom vill

Bemöt bara med tystnad!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-04 00:24



Bookmark and Share


  poetryGirl
jag är sverigedemokrat, tycker ni jag är så hemsk?
2011-08-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
jupp, det är bara till att skita i dem
2011-08-04

  Ninananonia VIP
Ja jag tror nog kanske att det är bäst..att låta det rinna av en...som vatten ....som renar och blir till kärlek...
för vi är alla ett..alla har vi varit barn :)
och vem kan tycka illa om ett barn...?
2011-08-04

    ej medlem längre
Mycket bra Johan..samma som med nassarna , de finns inte..
Väl stampat med hela foten :) !
Mvh Mathias
2011-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP