Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När poeter drömmer om änglar




Då förändras världen

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-04 01:09



Bookmark and Share


  Anya VIP
Kort, vackert, kärnfullt!
2011-08-05

    Birgersdotter VIP
ja-älskar änglar
2011-08-04

  Ninananonia VIP
:) ja


vackert :)
2011-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP