Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om min dotter


Till Memoarerna (4) Natalie

Första timmen var du i min famn
De första 5 åren bodde vi under samma tak
Du, ett intelligent underverk

Tiden går

Inte många möten
Men alltid närvarande
Sista helgen varje månad
Långa resor
Fysiskt närvarande

Tiden går

Mycket bokläsande
Höga betyg
Stolt far

Tiden går

Tur att vi båda fortfarande är unga
så att vi har möjlighet att ta igen allt som är missat
Den fysiska närvaron
Det vardagliga livet
Den familjära konversationen
Som kan föra oss närmare varandra
Så som det ska vara mellan mycket nära band




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 241 gånger
Publicerad 2011-08-04 07:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP