Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det känns i varje steg.


Hopp,

hopp,

hopp, hopp

hopp,

hopp, hopp,

hopp

Hoppar hage på kritad asfalt.
Det känns i varje steg.

Fjärilar i magen då jag lyfter,
besvikelse när jag landar tungt.

Men det är bara att börja om igen.
På lek och allvar.




Fri vers av Tina-sol
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-04 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol