Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reflektion


Månadens understatement?

Sydsvenskans förre chefredaktör Hans Månsons bok "Spelet bakom rubrikerna" uppfattas som ”en bra sammanfattning av frågeställningar för ansvariga utgivare” av Thomas Mattsson på Expressen.

”Det kan låta hårt och kallhamrat, men som ansvarig utgivare för nyhetsförmedling måste man förlika sig med att alla press-etiska överväganden kanske inte blir 100 % rätt när man senare – med facit i hand – ser tillbaka på det som publicerats.”

Månadens understatement?




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 156 gånger
Publicerad 2011-08-07 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund