Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I den heliga stillheten går våra motorer igång





I den heliga stillheten går våra motorer igång

Jag kysser dina härliga bröst och du kvider

Livets sånger börjar sjunga i våra hungriga

själar och kroppar, i skymningen omsluts vi av glädjen

Du omsluter min styvnad och solen slocknar

Du viskar i mitt öra: Du är bra! Du är så vacker!

Du gör mej till man och jag dej till kvinna

Molnen rör sej snabbt över himlen

när vår kåthet och kärlek rör sej mot crescendo

Dina lena ben runt min rygg och dina

naglar som tecknar att jag är bara din

I en strålande puls andas vi harmoni och eld

Jag älskar dej skriker jag och ditt leende

fördriver alla demoner och river alla murar

In i det vita ljuset som helar landar vi

efter vår ömhets skimrande ursinniga arbete.

Vi är två saliga och jublande änglar

och vår ångest och oro är skingrad.






Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 166 gånger
Publicerad 2011-08-04 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP