Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Det finns bättre skäl

Ett antal butiker i Norge har lyft ut dataspel med krigiskt innehåll ur sitt sortiment.

Detta av respekt för offren för terrordåden.

Chefen för Coop Norges fackhandel säger att det inte handlar om att stigmatisera dataspelare, utan om att visa hänsyn till kunder i butiken.

Bra att spelen sorteras bort, men jag är tveksam till anledningen, då jag inte tror att den typen av hänsyn ger så mycket.

Att inte vilja tillhandahålla data- och TV-spel som bara går ut på att döda så många som möjligt under så kort tid som möjligt finns det nog bättre skäl till.




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 187 gånger
Publicerad 2011-08-11 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund