Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min bäste vän... borta

Du fanns där när jag behövde dejj
Du gick överallt med mejj
När jag behövde dejj fanns du överallt
Du tittade alltid på mejj när jag hade dejj bredvid mejj
Du kunde aldrig vara arg på mejj
Du var alltid glad när jag tog upp dejj
Du kunde vara svartsjuk om jag tog nått annat men inget mer
Jag kunde alltid leka med dejj
Och nu finns du inte längre här
Tyvärr jag var tvungen och säga adjö
Du har alltid funnits där för mejj
Vem vet, Du kan finnas där för mejj igen, Nån gång
Du har alltid varit min bäste vän
Min Snus




Fri vers av Sadat
Läst 382 gånger
Publicerad 2006-01-04 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sadat
Sadat