Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reflektion


Kalle Anka populärare än Jesus!

Vem minns inte Lennons ”hädelse”: The Beatles är större än Jesus!

För en tid sedan gjorde Kyrkans Tidning i en rubrik sig skyldig till ett minst lika grovt övertramp: Kalle Anka populärare än Jesus!

I samband med Valmyndighetens rösträkning efter riksdagsvalet 2010 återfanns under ”röster på partier som ej beställt valsedlar” två röster till Gud, två till Jesus Kristus och hela 62 röster till Kalle Anka-partiet.

Bortkastade röster, ingen av dem ställde ju upp i valet.




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 243 gånger
Publicerad 2011-08-05 18:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesus eftersträvar inte att vara populär.
2011-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund