Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reflektion


Testa Dig själv!

Hur ärlig är du? Hur snäll är Du? Hur korkad är Du? Testa dig själv!

12 grovt tillyxade frågor, på varje fråga 2-4 lika grovt tillyxade svarsalternativ.

Känner Du igen denna typ av "tester"? Du hittar dem i veckotidningar, kvällstidningar, på nätet… överallt!

På Expressens webtester av denna typ tillhandahålles följande fotnot: "Testet saknar vetenskaplig grund, resultatet bör således tolkas med viss försiktighet."

Tackar ödmjukast för upplysningen!




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 141 gånger
Publicerad 2011-08-08 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund