Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skör


Varför är jag så skör? Varför blir minsta lilla grej till en stor katastrof för mig? Vill inte känna mig som ett litet barn inför andra. Ett ord kan rasera hela min tillvaro och jag bryter ihop och gråter med hela min kropp. Känner mig ganska värdelös och otrygg. Varför tar jag åt mig av allt som andra säger? Jag är så rädd för att inte bli älskad...Men en stor kärlek har jag, mitt barn...




Övriga genrer av lenaq
Läst 455 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-04 19:31



Bookmark and Share


    Mejja
Känner så väl igen mig i detta ditt beskrivna kaos.
Hur känslorna virrar och irrar. När man inte längre orkar minsta lilla. För att det är så skört. Ja vari finner man styrkan att klara bygga upp sin trygghet.
Jag har funnit hjälpen. Det finns för dig med! Ibland behöver man lite hjälp. Våga ta en utsträckt hand. Och vet du , genom att göra det så gör du nåt bra för din lilla.... för hennes/hans största önskan är att ha en mamma som mår bra och orkar. Nu och imorgon och alltid.
2006-03-10

    Porslinsdockan
Du är en stor kärlek för mig
2006-01-04

    Porslinsdockan
och mig
2006-01-04
  > Nästa text
< Föregående

lenaq
lenaq